Haziran 12, 2012

Bebek Senligi

Gecikmeli olarak gittiğim şenliği gecikmeli olarak yazıyorum. Bebek şenliğine daha önceki yıllarda katılmamıştım, bu ilk gidişim oldu. Bir daha gider misin diye sorarsanız net bir cevap veremem. Yani pazar gibi, müzikli vs. çok keyifli, standlar rengarenk ama alışverişe geldiğinde konu insan bir duruyor. Yani dümdüz penye tişörtleri sıra sıra asıp üstüne 'tek fiyat- 80 tl' yazma cesaretini gösteren standlar vardı, ipek değil, organik pamuk değil sadece Bebek'te rağbet gören bir organizasyon olduğu için. Sadece alışverişte değil, yeme içme olayında da aynı sömürü vardı.
Tabi ki çok başarılı, istediğini hakeden standlar da vardı yani öyle toptan karalama yapmak istemem. Beğendiklerimi yazdım zaten. Çok kalabalık ve sıkış sıkıştı fazla resim çekemedim.




Berrin Akyüz'ün ürünlerini çok sevdim. Bileklikler, ayakkabılar çok sevimliydi. Tasarımları yapan Mustafa Çatalkaya, ayrıca junior Akyüz'ler Deniz ve Nazlı da ekibin birer parçası. Kendileri fazlasıyla ilgilendiler benimle, samimiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Berrin Akyüz mağazasını görmek isterseniz Cihangir Akarsu caddesinde.


Taa memleketim İzmir'den gelen tasarımcı Soniz Bulut'un keçe işlemeli çantalarını çok sevdim. Bir ara aynılarından yapmayı deneyeceğim ben de.



Rüçhan Çetinkaya ve Çiğdem Kalyon'un Hare markasındaki osmanlı tarzı yüzükler çok güzeldi.





Şenliğin en keyifli tarafı bu yaşlı delikanlıların verdiği konserdi (: enerjileri harikaydı, latin, blues şarkılar söylediler sadece fazlasıyla eğlendik.

Böyle işte kötü bir organizasyon asla diyemem Bebek şenliği için ama hani gidilmesi zorunlu bir etkinlik dersem de yalan olur. Gitmemiş olan varsa seneye bir şans versin, uğrasın derim ama.



2 yorum:

  1. Sevgili Elif merhaba,
    Bebek Şenliği yazında çanta tasarımlarımla ilgili paylaştığın güzel görüşün için teşekkür ederim .
    Daha çok çeşidi birarada bulabileceğin online satış mağazamızı ziyaret edebilirsin http://www.etsy.com/shop/SonizDesign
    katılacağımız etkinliklerden haberdar olmak için
    www.sonizdesign.blogspot.com adresini takip edebilir yada
    https://www.facebook.com/#!/pages/Soniz-Design/156741124348177 facebook sayfamızı ziyaret edebilirsin.
    Aynısından yapmak istersen de 5-10 arkadaşınla beraber bir workshop yapabiliriz :))
    Sevgiler
    SONİZ BULUT

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim ilginiz için bakacağım link verdiğiniz sitelere. İyi çalışmalar diliyorum (:

      Sil

yorumsuz kalmayınnnnn (:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

© Elif'in Mesajı Var, AllRightsReserved.

Designed by FashionsLetter