Haziran 12, 2012

Cagla Caglar Photography

Uzuuun zaman önce bir fotoğrafçıdan bahsedeceğimden bahsetmiştim (: Artık zamanı geldiiiii çook sevgili arkadaşım bebeğim Çağla Çağlar'ı sizlere takdim ediyorum..
Yıllar öncesinde bu işe başladı, uzun süre sadece içindeki doğal yetenekle devam etti şimdi eğitimini alıyor ve çok daha büyük başarıları olacağına eminim. Ben onunla çekim yaparken inanılmaz keyif alıyorum, bana 'su bardağı' pozu ver dese yaparım yani öyle kaptırıyoruz kendimizi :)
Sadece fotoğraf değil, mini klipler, filmler de çekiyor. Benimle ve arkadaşımız Gökhanla çektiği bir Survivor videosu vardır ki tabi ki Gökhan'ın da yeteneği sağolsun orjinaliyle kapışır (:
Siz de özel zamanlarınızda ya da sadece canınız istedi diye onunla çalışmak veya çalışmalarının devamını görmek isterseniz,

web sitesi için buraya

ya da

facebook sayfası için buraya tıklayabilirsiniz.




















Bunlar da benim olduklarımdan :)










Çağla bebeğimle :)



1 yorum:

  1. En rahat çalıştığım insanlardan biri. Gel dediğim an gelen bana evinin sıcacık kapılarını açan olağanüstü fotolar çekmemi sağlayan canım arkadaşım güzel modelim. Desteğini asla esirgemediğin için minnetarım. Ömrüm oldukça fotoğraf çekmeye devam edeceğim. Hep birlikte çok iyi yerlere gelmek dileğiyle :)

    YanıtlaSil

yorumsuz kalmayınnnnn (:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

© Elif'in Mesajı Var, AllRightsReserved.

Designed by FashionsLetter