Haziran 15, 2012

Sensation Türkiye

Haftalar önce Sensation listesine Türkiye'nin de eklendiğini duyunca attığım sevinç çığlıklarını duymalıydınız (:

Gönül isterdi kii Amsterdam'da Düsseldorf'ta gidelim ama ilerde olur belki, açılışı bir Türkiye'de yapalım da.

Şimdi videoları izliyoruz, resimleri görüyoruz, gidenlerden dinliyoruz çoştukça coşuyoruz ama her işin olduğu gibi bunun da ayrıntıları ve 'Türkiye' gibi bir gerçeği var. Yanlış anlaşılmasın ben bu ülkeden başka bir yerde konsere partiye gitmedim yani hem laf ediyor hem de bir şeyden geri kalmıyor demeyin ama objektif olmak lazım şimdi burada 5 gr magic mushroom için pek çok kişi sağ kolunu verebilecekken adamlar Hollanda'da 'ıyy bir gün de yemeyelim yeaa' modundalar. Bunun yarattığı kültür şoku/farkı bu partide fazlasıyla ortaya çıkacak,tahminimce. Bu sebepten biraz temkinli gidip, ortama göre temkinli devam etmek ya da dağıtma yoluna gitmek lazım bence.

Şahsi fikirlerimden sonra genel parti bilgilerine gelelim; partinin ana organizatörü id&t adlı şirket, edindiğim bilgilere göre yapılan her parti eksiksiz, kusursuz olmuş sayelerinde. Tabi ki ufak tefek aksilikler duydum ama insanların keyfini kaçıran şeyler olmamış. Yani 10.000-50.000 kişi arası katılımı olan bir partide kapıda en fazla 20 dk beklemek daha önce tanık olduğumuz bir şey değil mesela. Güvenlik, barmenler vs. inanılmaz kibar, sizi ikiletmeyen bir ekip varmış bu zamana kadar.

Türkiye'deki parti 13 Ekim'de Ataköy Atletizm Arena'da. Bilet satışları 11'inde Sensation fan klübü üyelerine başladı, genel satış 18 Haziran'da Biletix'te. Beyaz giymek herkes için zorunlu. Boxer giyin, bornoz giyin yeter ki beyaz olsun. Ama ayakkabılarda ve aksesuarlarda öyle bir zorunluluk yok, beyaz ayakkabı hiç sevmem zaten iyi olmuş (: İçkiler yurtdışındaki partilerde çok ucuz bizdeki piyasa fiyatının çok altında ama burada durum ne olur bilmiyorum. Her ihtimale karşı içip giderim ben zaten alkol eşiğim fazlasıyla düşük :)

Biletler iki kategori: standart ve deluxe. Deluxe farkı, ayrı giriş ve localar var. Ayrıca vestiyer hizmetide varmış, standart bilet sahipleri montlarını çantalarını nereye koyacaklar büyük bir soru işareti bu bende. Bir de sınırsız alkol gibi bir şey duydum ama emin değilim. Yine de bence olayın merkezinde, sahnenin ortasında olmak daha iyi o yüzden standart bilet tercihim. Fiyatlarsa ucuz bence. Deluxe bilet tamam sağlam fiyat vermişler (430 tl) ama standart bilet 205 liradan fazla olabilirdi ki her ipini koparan gelmesin. Gerçi içerde sorun çıkmaması, herhangi bir taşkınlık olmaması ekibin asıl görevlerinden biri mutlaka önlemler,engeller vardır. Para tabi ki tavırlarda kalite göstergesi değil, milyarlık adamlar da saçmalayabilir ama neyse partide göreceğiz artık ne, nedir.

Kadınlara tavsiyem, kafayı yiyip topuklulara, minicik rahatsız elbiselere saldırmayın. En az 6 saat aralıksız dans edeceksiniz keyfini çıkarmak için rahat olmanız lazım. Zaten herkes bembeyaz olacak kimse kimseden ayırt edilmeyecek, düğüne gider gibi triplere girmeye gerek yok.

Erkeklerin durumu zaten zor beyaz pantolon tişört gömlek bulması da taşıması da dert yani. Tek söyleyebileceğim olabildiğince rahat giyinin tabi ki paçoz olmayın.

Buraya tıklayarak Türkiye'deki Sensation işlerini yürüten şirketin sitesine bağlanabilir, daha fazla bilgi alabilir, mekana nasıl gideceğinizi öğrenebilirsiniz.

Bildiğiniz, duyduğunuz her şeyi bana yazın partiyle ilgili. Ülkecek yeni bir şey tecrübe edeceğiz, birbirimize destek olmalıyız (: 

Şimdi resimlere bakıp kafayı yiyebilirsiniz :)









4 yorum:

  1. İçerdeki içki durumunu ögrenebildin mi ? Ben araştırıyorum ama kesin birşey söyleyen daha yok. Belki senin bildiğin birşey vardır diye soruyorum. Ayrıca yazın gerçekten çok açıklayıcı olmuş. Tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim. İçeride içki satışı olacak mutlaka ancak fiyatlarla ilgili bir bilgim yok. Organizasyon şirketi onecolony, twitter hesaplarından sorulan her soruya anında yanıt veriyorlar, yazıda verdiğim linkten ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  3. Şu ana kadar olumsuz olarak sigara problemini görüyorum sadece bİzim millet umarım değerini bilir her sene böyle organizasyonlar görürüz buralarda biraz kendi ülkemizde eğlenelim bozmasın kimse bunu. ...

    YanıtlaSil
  4. Yazınızı çok beğendim. Daha önce çıkacak olan dj'lerin bir kaçını izlemiştim gayet eğlenceli geçecektir. Elbisen için hazırladığın kolye ve ayakkabı da çok tatlı duruyor. Fotoğraflardan yüzünü ezberledim, umarım orada görüşme fırsatımız olur. Bloğunu okumaya devam edeceğim. Kendine iyi bak, love is enough.

    YanıtlaSil

yorumsuz kalmayınnnnn (:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

© Elif'in Mesajı Var, AllRightsReserved.

Designed by FashionsLetter