Ekim 04, 2012

DIY / Sensation Aksesuarlarım

Beyazdan başka bir renkte kıyafet giyemeyeceğim için ben de aksesuara kuvvet dedim (: Elbisem henüz hazır olmadığı için onu parti sonrası paylaşacağım. 
Saatler süren dikim kesim aşamasından sonra ortaya çıkan sonuç bana sorarsanız güzel.
Önce kolyeyle başlayalım, tüm malzemelerini Eminönü'nden aldım. Keçeden, kolyenin kalıbını kesip üstüne boncukları işledim.





 Plastik boncuk hiç sevmem ama ağır olmaması için plastik ağırlıklı boncuklar aldım, size de bunu tavsiye ederim.


Boynumun genişliğini omzumdan ölçtük, keçede boyun boşluğunu ona göre ayarladık. Kolyenin yuvarlak kesimi için de tencere kapağı kullandık onun etrafından çizerek kestik.



Sonra da başladım üstüne karışık şekilde boncukları dizmeye. Ay ne yetenekliyim ayol her iş gelir elimden ihihihihiih (:


Yaklaşık 2.5 saatin sonunda, gelip isyan ettiğimiz kısım (:


Voila! İşte kolyemiz hazır! Elbisem geldiğinde onun üstünde boyunu ayarlayarak uçlarını kesip deleceğim. Ya renkli kurdele geçirip öyle bağlayarak kullanırım ya da klips takarım artık o anki isteğime göre.
NOT: Eminönü'nde bu şekilde hazır yakalar da satılıyor, direk onlardan almak, böyle malzeme alıp yapmaya göre çok daha ucuz ve uğraşsız ama ben huysuz kadının teki olduğum için kendi zevkime göre bir şeyler yapmak istedim.

Gelelim ayakkabıya..






Dore renk zımbaları eskimekten ölmüş olan converse'lerime işledim. Kardeşim ve kendisini sevgiyle andığım (!) bir arkadaşım hiç beğenmediler. Saatler boyu ayakta duracağım için en rahat ettiğim ayakkabılarımı seçtim yoksa ben de bilirdim janjanlı ayakkabı giymeyi (:

İşte böyle çanta konusunda hala kararsızım artık bir son dakika kararı olacak sanırım. Ayakkabıları işlemesi kolay ama kolye baya uğraştırıcı yapmayı düşünenlere tavsiyem bebe yaka kesip onu işleyin daha kolay en azından başlangıç için.
Tüm bu uğraşlarımda 2 gece boyunca benimle birlikte uğraşan Zehra bebeğimi de kokulu kokulu öpüyorum (:

11 yorum:

  1. Selamlarr converse'in son haline bayıldımm. :)Bende eski converselerimi böyle değerlendirmek istiyorum zımbaları nereden bulabilirim??
    Bende bloguma beklerimm. Sevgiler:)

    http://cosmocheapp.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim (: zımbaları eminönü'nden marpuççular pasajından aldım bu tarz ıvır zıvırı hep oradan alıyorum

      Sil
  2. Süper.. Peki iç kısma diktiğin zımbalar rahatsız etmedi mi ben bu yüzden içe dikmedim.. hazır yapan birini bulmuşken sorayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evde yaptığım deneme yürüyüşlerinde sıkıntı yaşamadım şimdilik (: o geceyi de rahatça atlatmayı umuyorum gelişmeleri bildireceğim :)

      Sil
  3. ben özellikle kolyeye bayıldım! ellerine sağlık :)
    aksesuarlarla hareketlenmiş beyaz kombinini de çook merak ediyorum ;)

    YanıtlaSil
  4. converse siu da yapmıstı ikiside super gözukuyor;)

    http://www.nutswardrobefashion.blogspot.com/

    Beklerim

    YanıtlaSil
  5. İzmirde surekli bu dikilebilir zimbalardan ariyorum ama bi turlu bulamadim😞converse harika olmus iyigunlerde kullanin

    YanıtlaSil
  6. Yakaya bayildim converse diktiginz zimbalri online alabilecegimiz bi adres var mi ki izmirde yasiyorum burada sormadigim yer kalmadi ama bulamdim:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kemeraltı taraflarında da mı bulamadın? ebay'de var bolca ben de artık oradan sipariş etmeyi düşünüyorum daha ucuza geliyor çünkü http://www.ebay.com/sch/Spots-/116676/i.html?LH_BIN=1&_sop=15 bu linke bir bak bakalım

      Sil
  7. Sensationi seninle takip ettim ne giyeceginden nasil olgina kadar sehr disinda oldugum icin gidemedim ve dun sosyal medyada olan fotograflar vs va baya gundem yaratti ama senin daha objektif olacagini dusunuyorum o yuzden senden bi sensation white postu bekliyorum :) kendine iyi bak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederimm! (: yorgunluktan ölüyorum dinlenir dinlenmez resimleri eleyip hem kıyafet hem parti yazısı yazacağım beklemede kalınn :)

      Sil

yorumsuz kalmayınnnnn (:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

© Elif'in Mesajı Var, AllRightsReserved.

Designed by FashionsLetter