Kasım 18, 2014

Allah Bi Yastıkta Kocatsın / Solange Knowles


Böyle sevimli düğünler gördükçe insanın evlenesi geliyor.. ahsjddha ay hiç ağzıma bile yakışmıyor evlilik kelimesi. Neyse Beyonce'nin, hep onun gölgesinde yaşadığını düşündüğüm ama Jay Z'yi dövdüğü videosundan sonra çok sevdiğim cabbar kardeşi Solange Knowles geçtiğimiz gün yönetmen Alan Ferguson ile evlendi. Yaz boyu gördüğüm patlamalı çatlamalı mahalle düğünlerinden sonra böyle şık, minimal bir tören görmek iyi geldi..

Şimdi öncelikle enişte Alan baya gideri olan bir adammış onda anlaşalım. Abla kardeş maşallah piyasada ne kadar iyi adam varsa toplamışlar. Sokaklarda bisikletle dolaşmaları, hiçbir şeyi abartmamış olmaları resmen gözlerimi dinlendirdi. Solange'ın törene gelirken giydiği beyaz pelerinli tulumundan ve törende giydiği yine pelerinli elbisesinden ise günlerce bahsedebilirim.




İlk resimdeki elbise Solange'ın aynı zamanda iş arkadaşı da olan Humberto Leon tasarımı. Düğüne katılan herkesin beyaz giymiş olması biraz Sensation White parti gibi olsa da değişik bir fikir olmuş. Ortalama bir Türk kızı (ben dahil) düğününe beyaz giyip gelen birini öldürmeye yatkınken ecnebilerin bu genişliği de çok hoş yani ... Benim asıl hastası olduğum sırtı pencereli, pelerinli krem rengi tulum Stephane Roland tasarımı imiş. Ay nasıl tatlılar yaa yerimm!



Herhalde ki Beyonce'ye sallamadan bu yazıyı bitirmeyeceğim! Pazardan 10 dolara aldığı, gecelik diye bile yüzüne bakmayacağım paçavrasıyla Beyonce, bu haliyle hiç rol çalamadı kardeşinden. Belki de bilerek yaptı diyeceğim ama o saçı falan görünce insan kardeşinin düğününe böyle gider mi diye düşünmüyor değilim.

Ben Solange Knowles ve Alan Ferguson çiftini, sadeliklerini sevdim. Bol saçlı, sakallı çocukları olur umarım. Darısı sizlerin başına inşallah! :)

Takip Et / twitter facebook instagram

2 yorum:

  1. ben de jay-z'nin lanet surat ifadelerine çok güldüm oraya istemeden gittiği o kadar belli ki..

    YanıtlaSil
  2. gerçekten çok sade bir düğün olmuş. yazına da bayıldım :D

    YanıtlaSil

yorumsuz kalmayınnnnn (:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

© Elif'in Mesajı Var, AllRightsReserved.

Designed by FashionsLetter