Kasım 15, 2014

Renee Zellweger'a N'olmuş?


Renee Zellweger, Bridget Jones karakterinin tatlılığı dışında öyle çok da kafamıza takıp düşüneceğimiz biri değil belki ama işte maksat muhabbet olsun..




Geçtiğimiz ay katıldığı bir etkinlikte yüzündeki inanılmaz çöküş ve değişim buraları pek etkilemese de Hollwood'da "nolmuş bu kadına bee" tepkileri yarattı fazlasıyla. Bizde de aynı durumun şarkıcı Bengü versiyonu oldu hatırlarsanız onun da artık yaşlılıktan mı estetik kurbanı mı bilinmez yüzü inanılmaz değişmişti.

Geçen ay Renee'yi gördüğümde ben de tanıyamadım. Bakıyorum bakıyorum içinden çıkamıyorum. Estetik mi botox mu dedim ama hayır bence bu yüzün sebebi yaşlılık, Gözleri öyle bir çökmüş ki resmen bakışları ve dolayısıyla ifadesi değişmiş. İnsanları şaşırtan, bu değişimin birden bire olması. Yani bu kadın 2 yıl önce 43 yaşındaydı böyle değildi, şimdi 45 yaşında ve çok daha yaşlı gözüküyor.

Yok çökmüş, yok yaşlanmış hiç tanımadığım birinin bu hali beni niye üzsün diye düşünürken aynı şeyin bir gün kendisinin de de başıma geleceğini idrak ediyor insan. O da pek mutlu eden bir şey olmuyor haliyle. Valla özür dilerim sizin de moralinizi bozmak istemezdim ama bende durumlar böyle. Daha 24 yaşında girdiğim ileri derece yaş kompleksi beni böyle durumlarda iyice depresyona sürüklüyor :(

"Ah şekerim yüzümdeki her kırışıklığın ayrı bir hikayesi var" diyen bir kadın olabilmeyi istedim hep ama gidişatım pek o yönde değil :) Sizde durumlar nasıl? Benden daha iyi idare edebiliyorsunuzdur umarım. Umarım gerçekten her yaşın ayrı ayrı güzellikleri vardır ve biz bu güzellikleri en dolu ve verimli şekilde yaşama şansına sahip oluruz. Yeteri kadar depresif olduysak yazıyı bitiriyorum :) Daha eğlenceli postlarda görüşmek üzere!

Öptüm!

1 yorum:

  1. bence göz kapaklarını kestirip etlerini aldırmış ,çünkü gözleri büyümüş ve o şiş görüntüsü gitmiş.bu haliyle daha yaşlı ve sıradan olmuş baya :(

    YanıtlaSil

yorumsuz kalmayınnnnn (:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

© Elif'in Mesajı Var, AllRightsReserved.

Designed by FashionsLetter