Aralık 08, 2014

Victoria's Secret Fashion Show / 2014


Yılın en sevilen gecelerinden biri daha geldi geçti falan demeyi isterdim ama bu yıl ilk kez Londra'da düzenlenen şov bana pek keyif vermedi.. Gilded Angels, University of Pink, Exotic Traveler, Fairy Tale, Dream Girl ve Angel Ball koleksiyonlarından oluşan defiledeki tasarımlar beni pek açmadı açıkçası. Geçen hafta 2 gün boyunca dünya çapında bedava kargo kampanyası yapan Topshop'tan aldığım çamaşırlar çok daha yaratıcı ve çekiciler eminim.. Neyse, defileyi 9 Aralık itibariyle izleyebileceğiz, şimdilik sadece kısa videolar ve fotoğraflar..



Ay aslında hiç içimden gelmemişti bu yazıyı yazmak. Victoria's Secret ahalisini gözümde bitiren şey 2 yıl üst üste aynı sanatçıyı çıkarmaları oldu kesinlikle. Hayır bu kadını niye bu kadar abartıyorlar anlamıyorum. Kankası Karlie Kloss'u araya sokmuş rica minnet 2. yılda da çıkmış sahneye resmen, bence başka açıklaması yok. VS defilelerine hep o yılın en gözde ismi sahneye çıkar. Bu yılki evet Taylor'dı ama geçen yılki o değildi, çok sevdiğimden değil ama Miley Cyrus olmalıydı bence geçen yıl sahnede. Amaan sakalımız yok ki lafımız dinlensin .. Taylor Swift'in sahnede olmasından rahatsız olsam da siyah dantel elbisesine de pembe ipek saten gecelik takımına da AŞIK OLDUMMM!



Gecede sahne alan diğer isimler 1.20'lik Ariana Grande, aşırı çok sevdiğim Ed Sheeran ve adını önceden duymadığım, saçları kıvırcıklıkta benimkiyle yarışan Hozier. Ama Taylor öyle bir rol çaldı ki bu üçlünün esamesi okunmuyor günlerdir.. Hele Ed Sheeran ve Hozier baya kaynadı arada :) Neyse Allahtan ben herkese hakettiği muameleyi yapmayı biliyorum .. Ed Sheeran ve Ariana Grande'yi zaten biliyoruz ama Hozier'i bir ara oturup dinleyeceğim.


Gelenekselleşmiş Fantasy Bra 'lar yine ağlattı .. Bilmem kaç yüz tane pırlanta, yakut, elmastan falan oluşan çamaşır takımları oryantal Didem'in sahne kostümlerine benzese de "amaan değerli taş olsun da mehmet ağanın götü olsun" diye düşündüğümden dibim düştü. Yalandan da olsa yengemiz sayılan Adriana ile supermother Alessandra giydiler bu çamaşırları. Alessandra'ya supermother diyorum daha 2 gün önce çoluk çocuğuyla tatildeydi, sonra hop defile, ardından çılgın Londra geceleri derken kadın her şeye her yere yetişiyor maşallah!


Ben en çok Angel Ball koleksiyonunu sevdim. Dantele, tüle hiiiç dayanamam şekerim yaa.. Bir de hepsi Maldivler'de tatil mi yapmış bir şey mi sürmüşler anlamadım nasıl güzel bronz hepsinin teni.


Pink koleksiyonundan bahsetmeyi sevmiyorum, penye çamaşırları kakalıyorlar bize, kalbim kırılıyor. Kocaman kanatlar, pelerinler, ayakkabılar, vs.. hepsi her yıl katlanarak güzelleşiyor, ama modeller onların gölgesinde kalıyor. Sonuçta kanatları değil sütyenleri satın alacağız yani. Sanırım artık iyice şova döküldüğünden tasarımlara çok önem verilmiyor ya da ben markayı baya harcadım..

Beni pek memnun etmeyen Victoria's Secret Fashion Show 2014 böyleydi.. Sanırım yenıyıla bu defileyi izleyemeyecek kadar şarhoş gireceğim, çok da bir şey kaybetmem herhalde..

Takip Et / twitter facebook instagram 

3 yorum:

  1. Taylor Swift değişti bence, eskisi kadar dandik işler yapmıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de aynı şeyi düşünüyorum, şarkılarını falan da beğeniyorum ama biraz fazla abartılıyor bence o kadar da değil :)

      Sil
  2. Çok güzel bir yazı olmuş :) Bu arada blogunuzu yeni keşfettim ve takibe aldım ben de bloguma beklerim sevgiler :)
    makyajtavsiyem.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil

yorumsuz kalmayınnnnn (:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

© Elif'in Mesajı Var, AllRightsReserved.

Designed by FashionsLetter