Şubat 07, 2015

Köpekbalığı Kullanma Klavuzu

Üst üste denk geldiği için dikkatimi çeken, birine bayıldığım diğerine ise gülmekten katıldığım 2 görüntünün yüksek müsaadenizle dedikodusunu yapmak istiyorum.


Biliyorsunuz geçtiğimiz hafta Amerika'da yapılan Super Bowl Half Time şovda sahnede Katy Perry vardı. Geçtiğimiz yıllarda Madonna, Beyonce gibi isimlerin yaklaşık 13 dakikalık bir sürede nasıl hayvani performanslar sergilediklerini düşününce Katy Perry o bet sesiyle biraz vasattı. Ama tabi ki bizde olsa muhtemelen sahneye saçma sapan Tarkan'ın çıkacağını düşünürsek Katy Perry performansına saygı duymak gerek.


Katy'nin emeğine saygım sonsuz ama bu ne amk? Asdjsds güler misin ağlar mısın hale bak! Sahneye kocaman bir mekanik kaplanın üstünde çıkan, farklı dekor ve kostümlerle 10a yakın şarkı söyleyen Katy, en sevdiğim şarkılarından biri olan Teenage Dream şarkısını bu komik köpek balıklarıyla plaj efektli bir sahnede söylemiş. Bu ilkokul müsameresinden fırlamış köpek balıklarıyla tüm dünya dalga geçti günler boyu. John Mayer, kendi programında konuk etti, 9Gag'te de bir sürü geyik yapıldı..

Dalga geçmekte son derece haklı olduğumuzu düşündüğüm Katy Perry'e geçmiş olsun diliyorum, umarım bir daha böyle trajikomik şeyler yapmaz.
Şimdi köpek balığı nasıl kullanılır, bir fotoğraf çekimi ne kadar güzel olabilir onu görelim hep birlikte..


Okyanusun ortasında bir adada büyüyen Rihanna'ya en uygun fotoğraf çekimi bu olmuş bence. Harper's Bazaar dergisi için akvaryumda çeşit çeşit balıkla poz veren Riri'ye bayıldım! "Abi buldum, kızı alalım, köpek balığının ağzına oturtup fotoğrafını çekelim" diyen yaratıcı arkadaşı da, resimlerin düzenlemelerini yapan ekibin de eline sağlık.

Jaws filminin 40. yılına özel Rihanna'lı ve köpek balıklı Harper's Bazaar çekimini derginin Mart sayısında bulabilirsiniz.

Katy Pery'li Super Bowl performansı için de buraya tıklayabilirsiniz.

Takip Et / twitter facebook instagram

0 yorum:

Yorum Gönder

yorumsuz kalmayınnnnn (:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

© Elif'in Mesajı Var, AllRightsReserved.

Designed by FashionsLetter