Mart 01, 2015

Best Pişti Ever!


Ya ben bu pişti olaylarına çok üzülüyorum. Benim başıma gelse minik kalbim nasıl kırılır diye düşününce pişti olan insanlarla dalga geçmek çok ayıp geliyor :( Ama Kim Kardahian-Rita Ora piştisi bahsedilmeyecek gibi değil. Hele de Kim Kardashian'ın bu elbiseyle 2. defa başkasıyla pişti olması çok daha komik :)

Şimdi öncelikle sormak istiyorum, bir insan neden pembe lateks elbise giymek ister? Çilek aromalı prezervatife benzemek moda oldu da haberim mi yok? Elbisenin tasarımcısı Atsuko Kudo. Genelde böyle böyle lateks, pvc tarzı kumaşlarla çalışan bir modacı. Birkaç yıl önce siyah pvc ama çan kesim bir eteği ben de beğenmiştim ama çan etekti yani böyle sarıp sarmalayan korkunç bir model değildi. Ki zaten "nerde giycem yaa" diye almamıştım.



Kim ve Rita'nın bu piştiyi aynı anda aynı etkinlikte yaşaması da ayrı bir tatlışlı haber bence. Ünlü fotoğrafçılar Mert Alaş ve Marcus Piggott'un House of Love adlı partisinde yaşanan piştinin kazananı bence Rita. Yani ikisi de böyle bir tercih yapmasaydı keşke ama illa birine yakıştıracaksam o da Rita Ora'dır. Kim'in büyümesi önlenemeyen hatları iyice gözümüze girmiş bu elbiseyle ve maalesef ki seksi durmamış. Kanye West benim gibi düşünmüyor olsa gerek kadının götüne bakarken aklını yitirmiş.


Yazının başında da dediğim gibi Kim Kardashian'ın bu elbise yüzünden ilk piştisi bu değil. Daha önce de göğüs kesimi farklı bir modelini giymiş ve o zamanda biriyle pişti olmuş. O biri kim bilmiyorum A list ünlülerden değil diye koymadım resmini :)

Sizce bu korkunç pembe lateks elbiseyi kim daha iyi taşımış? Yoksa siz de benim gibi en baştan elbiseyi mi beğenmediniz?

3 yorum:

  1. Ben kimin giydigi ikinci elbiseyi begendim Allahim aklima mukkayet ol ben kimi begendimmi dedim yaa bizde oyle popo olsa hirka haric bisey giymezken kadindaki ozguvene bak!!

    YanıtlaSil
  2. Elbise gerçekten korkunç kim daha da korkunç. Bu kadını görmeye tahammülüm yok çünkü o hatları ciddi anlamda midemi bulandırıyor. Ama bu hataların hepsi fazla özgüvenden oluyor maleseff, özgüvenin bu kadarı zararlı :))))

    YanıtlaSil
  3. Ya gercekten kirmizi hali prensesi oldun boyle her etkinligi yazman cok guzel

    YanıtlaSil

yorumsuz kalmayınnnnn (:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

© Elif'in Mesajı Var, AllRightsReserved.

Designed by FashionsLetter