Mart 14, 2015

Kim Bu Gigi Hadid?


Son birkaç aydır mütemadiyen sorduğum soru bu. Aynı Cara Delevingne gibi birden pırtladı bu kız da herrr yerde herrrrkesin yanında maşallah. Zaten Cara ile kankito, Kendall Jenner, Selena Gomez, Karlie Kloss'la da bestfriend kendisi. 1995 doğumlu henüz 20 yaşında olan Gigi (20 ne amk yaa benden 5 yaş küçük resmen!) ünlü bir annenin kızı. Kadını şimdi hatırlayamıyorum ama ünlüymüş yani. Mankenlik kariyerine 2 yaşında Guess modelliği yaparak başlamış Gigi..


Eğer takip ediyorsanız onu Selena Gomez ve Kendall Jenner ile yaptığı Dubai tatilinden de hatırlayabilirsiniz.

Şimdi biraz stilini inceleyelim Gigi'nin..


Oscar ödülleri sonrası yapılan Vanity Fair partisinde giydiği iddialı Versace elbisesiyle aklıma kazındı bu kız. Yazıyı yazmaya da öyle karar verdim, ilerde daha da ünlenince "bu kızı Türkiyeye ben getirdimmm bennn" diye bağırırım artık.


Her akıllı insan gibi Gigi de siyah rengin gediklisi. Günlük hayatında spor ayakkabı eşofman tercih eden selebritiler gibi değil kendisi. E tabi o giymicek de ben mi giycem 20 yaşında gencecik kız hevesi vardır zamanla geçer..


Ama konu rengarenk giyinmek olunca da oldukça başarılı. Mor renk mantosuna BAYILDIM!! Manken olmasına ve boyunun 1.78 olmasına rağmen fındık gibi gözüküyor yeni nesil modellerimiz biraz etine dolgun zaten, puf puf yanaklarıyla Gigi Hadid de o jenerasyondan..


Etine dolgun dediysek spor yapmıyor demedik. Makyajı, şıkır şıkır kıyafetleri bırakınca gerçekten 20 yaşında bir kız olduğu ortaya çıkmış bence. Ayy anne gibi oldum böyle ufaklıklara karşı diyeceğim ama bu yaşında Dubai seyahatleri yapan, Dolce&Gabbana'dan Versace'ye her tasarımcının kıyafetini giyen, milyonlar kazanan cadoloza mı üzülcem ayol! (Allahım sen bana da aynından ver amin)


Tabi kiiiii sevgilisi var! Sarı pipi aşkitosu Cody Simpson ile baya mutlu gözüküyor Gigi. Bence böyle kızların sevgilileri olamaz. Bu kadar arzu nesnesiyken, bu kadar enerjik ve azmanken bir adamın tüm bu yoğunluğu sorunsuzca idare etmesi çok zor bence. Ya berrrbat ötesi leş bir ilişkileri var ya da çocuk gey bu durumdan nemalanıyor. Ama hazımsızlığın olmadığı huzurlu bir ilişki fikri bu insanlar için bana uzak geliyor. Neyse Gigiciğim henüz 20 yaşındasın daha ne aşklar gelip gidecek, biz de geçtik o yaşları.. Ay bu arada bu Cody Gigi'den de küçükmüş, 97 doğumluymuş. Ya o tarihte doğulur mu ben bu kadar yaşlanmış olamam!!!


Geçtiğimiz moda ayı içinde her şehirde her defilede vardı Gigi Hadid. Moschino, Dolce&Gabbana, Jeremy Scott, Chanel.. aklınıza hangi moda evi ve tasarımcı gelirse.

Ben Gigi Hadid merakımı giderdim. İleride ismini daha çok duyacağımızı, yeni dönemin it girl'lerinden olacağını düşünüyorum onun. Tombik yanaklı sinsi bakışlı Gigi'yi ben sevdim, bir Cara Delevingne bir Kendall Jenner olamaz belki gözümde ama olsun umarım fos çıkmaz da bu yazıyı boşa yazmamış olurum :)


1 yorum:

  1. Valla aynen bi anda cikti ortaya her yerde gozukmeye basladi. Sagol bilgilendirme icin

    YanıtlaSil

yorumsuz kalmayınnnnn (:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

© Elif'in Mesajı Var, AllRightsReserved.

Designed by FashionsLetter