Ekim 25, 2013

Yeni Dizi / The Blacklist


Merhabaa! Biliyorum kış geliyor, sevdiğiniz diziler yaz başında final yaptılar ve siz "kışı ne izleyerek geçirsem" diye düşünmektesiniz. Böyle kimin ne bok olduğu belli olmayan, sırlarla, soru işaretleriyle dolu dizileri sevenlerdenseniz henüz 5. bölümü yayınlanmış olan The Blacklist size fazlasıyla iyi gelecektir.




Dizi, uluslararası bir suçlu olan Raymond Reddington'ın kendini teslim etmesiyle başlıyor. Bu Raymond eski istihbaratçılardan her yerde bağlantısı, her işte parmağı var. Ve tabi ki hükümetin istediği suçlulardan oluşan bir kara listesi mevcut. Bu listedeki herkesi tek tek FBI'a teslim etmeyi teklif eden Raymond'ın şartları dokunulmazlık almak ve sadece ajan Elizabeth Keen ile konuşmak. 2. ana karakterimiz ajan Keen ile bu şekilde tanışıyoruz. Raymond'ın Elizabeth'e takıntısı nerden geliyor, Raymond'ın amacı tam olarak ne henüz bilmiyoruz. Ama Raymond sayesinde ajan Keen'i hayatı allak bullak olmaya başlıyor, kadın sadece ajan olarak sahada değil, evinde kocasına karşı da bir savaş vermeye başlıyor. Şimdi çok da spoiler vermek istemiyorum izlediğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız :)




Ray'in Liz'e olan takıntısını çözmeye çalışmak beni baya yordu açıkçası siz ne gibi teoriler üreteceksiniz merak etmiyor değilim. Diziyi bana tavsiye eden arkadaşım zehrayla yaptığımız beyin fırtınaları sonucu ürettiğimiz fikirlerden biri çıkar mı bilemiyorum şimdilik. Raymond tam olarak neler çeviriyor onu açıklama süreci uzayacak gibi umarım boku çıkmaz. Geçen sezondan aşkla bağlandığım The Following tarzı dizileri seviyorsanız buna da başlayın derim. 

0 yorum:

Yorum Gönder

yorumsuz kalmayınnnnn (:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

© Elif'in Mesajı Var, AllRightsReserved.

Designed by FashionsLetter