Kasım 14, 2013

Victoria's Secret Fashion Show'13

Siz dün gece evlerinizde oturup uyuklarken New York'tan bir Victoria's Secret defilesi daha geçti. Yayınlanma tarihi 10 Aralıkmış o güne kadar sadece fotoğraflarla idare ediciiiiz. Victoria's Secret'in ürünlerini, kalitesini, çeşitlerini seviyor olmam bir yana bu defile geleneği çok hoşuma gidiyor. Kemikleşmiş melek kadrosu, onların podyum halleri ve bu durumun her yıl bir sürü emek ve heyecanla hazırlanıp beklenmesi. Başka hiçbir markanın böyle bir geleneği yok olmasın da zaten :)


Önce benim çoook beğendiğim izlemek için sabırsızlandığım tüm mankenlerin birer kar tanesi olduğu beyaz koleksiyondan başlıyorum,









Gecenin sanatçı konuğu Taylor Swift idi. Son iki resimde Candice Swanepoel'le yürüme çabalarını ve Doutzen Kroes'ın muhteşem poposuna bakıp delirmesini gördüğümüz Taylor Swift'e çok da yüklenmek istemiyorum severim kendisini. Ama yani yanındaki Candice kızım!! yürümeye utanman gerek hadsiz!

Beyazlardan sonra tüm meleklerimiz karaları bağlamışlar bu sefer,






Çok tanıdık ve yeni bir yüz olarak Cara Delevingne de melek olmuştu yıl (daha önceden de defileye çıkmışlığı varsa hiiiç haberim yok valla). Tabi ki podyuma çok yakışmış o yaramaz haşarı hallerinin en giderli olacağı yerlerden biri VS podyumu. Ama bak Cara'cığım sana tavsiye, bütün melek ablaların evli mutlu çocuklular seni de bekar halinle aralarında çok barındırmazlar sen ufaktan koca bak yani sağdan soldan.

Peki siyah ve beyazın dışında mükemmel bir koleksiyon hazırlayan tasarımcıları ne yapmalı nerelere götürmeli? O balkonlu sütyenler, danteller.. ayyyhh benim don alasım geldiiiii! Favorim de kesinlikle ilk resimdeki pembe olan.












Ana koleksiyonun biraz yan sanayisi gibi olduğunu düşündüğüm genelde penye ürünlerin olduğu kısım defilede çok eğlenceli şekilde sunulsa da hayatta gidip almam. Ama dediğim gibi defilenin en eğlenceli cicili bicili bölümü bu oluyor hep.







Ve tabi ki finali tüm mankenler birlikte yapıp dans etmezlerse olmazlar. Ulan allahsızlar tepinirken bile güzelsiniz bir saçınız ağzınız yüzünüz kaysa bari ama yoook!




Bizim gerizekalı Victoria's Secret mağazalarına bu koleksiyonlar tabi ki gelmez. Outlet ürünü ve kozmetik kakalamaktan bir hal oldular. Artık ya kargo parasını göze alıp sipariş vereceğiz ya da yurtdışındaki tanıdıklara saracağız. Bir ihtimal daha var, o da böyle resimlere bakıp bakıp iç geçirmek mi dersin?? 

* Bu arada hala çekilişe katılmadıysanız tık tık :)

0 yorum:

Yorum Gönder

yorumsuz kalmayınnnnn (:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

© Elif'in Mesajı Var, AllRightsReserved.

Designed by FashionsLetter