Kasım 05, 2012

Burgundy / Bordo

Siz deyin bordo ben diyeyim vişne çürüğü.. Aslında biraz da mora çalan bir kırmızı tonu bu 'burgundy'. Neyse ne ama her sezon revaçta olan bu renk bu sezon iyice patladı her yerde her üründe görebiliriz. Belki bordo bir kazak hepimizin dolabında vardır ama bordo deri etek ya da yüksek ökçeli bot kaçımızda var ki? 
Devir iddaa devri dostlarım, artık deri pantolonlarımız, hayvansı ökçeli ayakkabılarımız, pullu payetli elbiselerimiz sadece gece kıyafeti değil utanmasak okula bile giyebileceğimiz türden sıradan parçalar. O yüzden sakın korkmayın, iddalı renkleri ,kumaşları kullanmaktan sakın çekinmeyin!






Zara, bu sezon gördüğünüz üzere bordoda resmen yardırmış! Her şeyde kullanmış. Aynı rengin kendi içinde bu kadar farklı tonda olmasına bayılıyorum. Bakınca hepsi 'bordo' aslında ama hiçbiri aynı değil.






Bordo seçenekleri bir hayli fazla olan bir başka yer ise Asos. Yılın hemen her zamanı indirimli ürünleri oluyor, internetten alışverişten korkmayın çok büyük rahatlık göreceksiniz. Kurukafalı olan üste göz diktim kesinlikle benim olması gereken bir parça!

Tabi ki erkekleri de unutmadım. Bir erkek için siyah, kahve, gri ve lacivertten sonra en kullanışlı olduğuna inandığım renk bordo. Açıkçası ben pek anlamam erkek giyiminden ilgi alanım olmadığından belki de. Ama rengarenk giyinmek yerine böyle ana ve koyu renkleri kullanmak ve klasik parçalar seçmek her zaman daha hoş gelmiştir.

ASOS


ZARA 


MASSIMO DUTTI


Son olarak da bu rengi hakkını vererek kullanan ünlülere bakalım






2 yorum:

  1. Çok sevdiğim renklerden biridir bordo. Bende bu kış için bordo bir kazak mutlaka alacağım. Bordo pantolonum var ama farklı tonuyla bir ikincisi daha neden olmasın:)

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle bu renkte her ürüne sahip olmalıyız (: kazak ve pantolonu birlikte giymeyi dene çok hoş olacaktır

    YanıtlaSil

yorumsuz kalmayınnnnn (:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

© Elif'in Mesajı Var, AllRightsReserved.

Designed by FashionsLetter