Temmuz 08, 2012

Stili Sevilesi Kadınlar - Georgia Jagger



Ondan bahsetmenin tam zamanıydı sanırım, çünkü bu aralar Madonna ve kızı Lourdes'in markası Material Girl'ün reklam yüzü olduğundan fazlasıyla revaçta.
Ama onu zaten tanıyanlar öncesinde de Chanel, Versace gibi markalarla çalışan başarılı bir model olduğunu bilirler.
Karşınızda muhteşem saçları, kıpkırmızı köfte dudakları, şuh bakışları ama buna rağmen inanılmaz masum ifadesiyle Mick Jagger'ın Kate Moss-Brigitte Bardot-Lara Stone'dan ortak yapımı (!) kızı Georgia May Jagger..



Çok abartılı olmayan parçalar seçse de dikkat çekmemesi mümkün değil. Bu ölü beyazı ten renginin yakıştığı birkaç kadından biri. O pin up kızı tarzı saçları ve kırmızı rujuyla kesinlikle göze batacak şekilde durmuyor, ondaki dudağın dörtte biri bile işimi görür (:
İnanılmaz sevimli öndeki ayrık dişleriyse başka bir sempati sebebi. Valla kardeşime alırım bu kızı öyle beğeniyorum (:



Gömlekler vazgeçilmezlerinden biri gibi. Hemen her yerde kullanmış. Penye tişörtlerin üstüne bile transparan gömlek giymiş çok çok beğendimmm!
Şallarla olan ilişkisiyse hemen hepimizin olduğu gibi fazlasıyla sıkı fıkı (: Hangimiz kışın kocaman şallarla kendimizi mumya gibi dolamıyoruz?

Şimdi tabi insanın babası Mick Jagger gibi bir deli olunca kendisinden de öyle şeyler beklenebilir ama bu kızımız hiç öyle değil. İşinde gücünde modelliği geçici olarak değil, çok sevdiği için yapan biri.
Küçükken babasına pek çok defa Rolling Stones turnelerinde eşlik etmiş, gerekli dersi almıştır muhtemelen (:


Babası Mick ve annesi Jerry Hall ile. Güzelliğini kimden aldığı çok belli değil mi? Zaten bu manyak rock sanatçıları dünya güzeli kadınlarla evlenip dünya güzeli çocuklar yapmazlarsa olmaz.


Bir de ablası var bunun Elizabeth, o da model ama hiç içim almadı bu kızı. Küçükken Georgia'nın bayram harçlıklarını alan, annesine her boku ispiyonlayan kıskanç abla modeli gibi. Belki pamuk gibi iyilik timsali biridir ama bilmiyorum ben sevmedim.
Neyse biraz daha Georgia'nın stilini inceleyelim,


Davetler için seçtiği parçalar iddalı ama muhteşem! Saçları ve elbise seçimlerini hep nostaljik tarzda yapsa keşke, çok güzel!
Deri ceketlerle de çok haşır neşir. Bu minicik elbiselerin üstüne deri ceket harika bir tarz zaten bence. Ben kışın donarım, yazın da isilik çıkarırım korkusuyla hiç yapmamış olsam da çok beğeniyorum.

Tabi her zaman şık değil, masa örtüsü desenleriyle falan muhattap olduğu da olmuş, alttaki resimde o üstüne sarılı yeşil şeye bir anlam yükleyebilen olursa bira ısmarlayacağım kendisine..


Babasının eski sevgililerinden Brigitte Bardot bu kızın gerçek annesi bence, çoook benziyorlar.


Çeşitli projeler için çekilmiş harika resimleri,



Dergi kapakları,




Material Girl reklam resimleri,


En en ennnnnn çok beğendiğim kıyafetlerini sona sakladım. Bu ne muhteşem iki elbisedir ya hele o mürdüm rengi olan! Sizin de göğüsleriniz küçükse ve aralarından 5 şeritli yol geçiyorsa böyle bir elbiseye sahip olun!


Bu sefer bloga konuk olma şerefine nail olan isim Georgia May Jagger idi :)) Siz nasıl buldunuz kendisini?

0 yorum:

Yorum Gönder

yorumsuz kalmayınnnnn (:

Blogger tarafından desteklenmektedir.

© Elif'in Mesajı Var, AllRightsReserved.

Designed by FashionsLetter